BURSA GÜRSU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU MESAJI

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU MESAJI

 

Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler

 

2020-2021 Eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle bu sıkıntılı süreçte büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışan değerli öğretmen arkadaşlarıma şükranlarımı sunmak istiyorum. Yine çocuklarına her türlü desteği esirgemeyen kıymetli velilerimize ve en değerli varlığımız olan siz çocuklarımıza gerek bilgisayar, gerek tablet, gerekse telefon başında bıkmadan usanmadan derslerine devam etmelerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

 

                Sevgili çocuklar, bu yıl içinde bulunduğumuz salgın sürecinden dolayı sizlerle bu dönem okul ortamında karne heyecanını yaşayamadığımız için çok üzgünüm. Biliyorum hepiniz okulunuzu çok özlediniz. İnşallah okulların yüz yüze eğitime başlayacağı 15 Şubat 2021 tarihinde siz öğrencilerimizle birlikte eksiksiz ve sağlıklı olarak okullarda buluşmak dileğiyle Maske, Mesafe ve Temizlik tedbirlerine uymaya devam ederek iyi tatiller diliyorum.

 

Ömer Faruk BEKTAŞ

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

Gürsu Kaymakamlık Konağı 2. Kat - (0224) 445 21 00 (0224) 445 21 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.